Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя

...
 Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя
Коментари Харесай

Red Bull Dance Your Style се завръща в България на 23-ти септември

 Red Bull Dance Your Style, световно танцово съревнование, което слага на фундамент характерността и импровизацията, се завръща триумфално в София, на 23 септември 2023 година Любителите на " уличните танци " от цялата страна са поканени да станат очевидци и да вземат участие в това вълнуващо събитие, което дава обещание да покаже на сцената едни от най-хубавите танцьори и хореографи в страната.

Red Bull Dance Your Style е известно с неповторимия си формат, в който танцьорите излизат един против различен в поредност от кръгове в свободен street dance жанр. Музиката се пуска сега на излизане на участниците, като никой не е квалифициран авансово какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и дарба за акомодация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на спечелилия. Публиката гласоподава за обичания си участник във всяка борба, което прави свръзката с аудиторията извънредно значима.

Red Bull Dance Your Style прослушвания:

Дата: 23 септември 2023 година


Час: 13:30 ч.

Местоположение: International Dance Academy 360

Red Bull Dance Your Style кани безграничен брой участници от цялата страна да заемат присъединяване в надпреварата, като се записват на линка. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), като се изключи breaking.
Трима интернационалните съдии ще се погрижат за отсяването на 16 участника, които ще се класират за формалната подготовка в София по-късно същия ден.
Прослушването се организира в едно от най-големите и прогресивни танцови студиа в страната - International Dance Academy 360. Школата е дом на голям брой надарени деца и възрастни, обичащи танцовото изкуство, както и 20 ментора и над 17 танцови стила.

Red Bull Dance Your Style квалификации:

Дата: 23 септември 2023 година


Час: 17:00 ч.

Местоположение: Езерото Ариана, София

Избраните 16 участинка от прослушванията застават един против различен, като публиката взема решение кои трима в тази подготовка ще завоюват място в националния край на събитието на 8-ми октомври в столицата.

Red Bull Dance Your Style Национален край:

Дата: 8-ми октомври 2023 година


Час: 17:00 ч.

Местоположение: подлез " Софийското Ларго "

Националният край на събитието кани 13 от най-хубавите хореографи и танцьори в страната да се изправят против 3-мата участника, спечелили по време на квалификациите. Шампионът отпътува към световния край на формата на 4.11 във Франкфурт на Майн, Германия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за международната купа Red Bull Dance Your Style първенец против най-хубавите танцьори от 46 страни.

Основни акценти:
Събитието сплотява разнообразни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от актуален танц до хаус - събитието ще покаже разнородни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова просвета в България. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), като се изключи breaking.

Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е неповторимо събитие, в което публиката дефинира кой ще бъде новият народен първенец.

Не пропускайте шанса си да станете очевидци на невероятния гений и пристрастеност на най-хубавите танцьори в България, които се борят за място на международната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и занимания!

За Red Bull Dance Your Style:

Red Bull Dance Your Style е световно танцовао съревнование, което възхвалява изкуството на уличния танц. Това е платформа за танцьори от всички среди, които могат да покажат своята креативност и характерност. Форматът на надпреварата, в който публиката дефинира спечелилия, го прави неповторимо и ангажиращо прекарване както за танцьорите, по този начин и за феновете. Събитията Red Bull Dance Your Style се организират по целия свят, като кулминационната точка им е вълнуващият международен край, на който най-хубавите танцьори от всяка страна се състезават за купата " Крал/ица на дансинга ". Победителят от България ще замине на 5 дневен танцов лагер във Франкфурт, където на 04.11 ще се състезава с най-хубавите танцьори от 46 други страни за международната купа.

За Red Bull:

Red Bull дава крила на хората и концепциите. Като една от водещите международни компании за енергийни питиета, Red Bull се ангажира да дава позитивни и вълнуващи прекарвания посредством своите артикули, просвета и виновен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на надарени хора и поддържа техните фантазии и упоритости. Открийте повече на www.redbull.com.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР